Jelovnik
Naš jelovnik
Krenite na putovanje koje će vam otkriti blaga hrvatske kuhinje i vrhunska vina u pratnji iskusnih chefova i sommeliera.
Ganeum
Preporuka
Svaki dan Vas naši chefovi iznenađuju s novim jelima baziranim na sezonskim namirnicama i dostupnosti naše tržnice.
Koristimo isključivo autohtone namirnice našega podneblja, poštujući tradiciju, a prezentiramo na kreativan i moderan način.
Mesna glavna jela s prilozima
Koljenica janjeća ili od odojka
€24Teleća koljenica 1kg
€35Patka confit
€26Juneći ribeye
€36odležan 30 dana, 350g
Wagyu steak Australia
€16100g
Riblja glavna jela s prilozima
Tempura škampi
€23Brodet od dnevne ponude
€22File plemenite ribe
€34Gregada za 2 osobe
€78Hobotnica
€27Riblja jela bez priloga
Škampi žar
€30350g
Škampi buzara
€32350g
Riba I. klasa
€841kg
Menu Ganeum
Menu (6 sljedova) po osobi
€78Poslužuje se za cijeli stol, po izboru šefa kuhinje
Menu (4 sljeda) po osobi
€60Poslužuje se za cijeli stol, po izboru šefa kuhinje
Uparivanje vina uz menu 6 sljedova po osobi
€45Po preporuci našeg sommeliera uz sljedove
Deserti
Dnevni desert
€7
